Вівторок
19.03.2024
13:35
Вітаю Вас Гість
RSS

 
БІБЛІОЛЕДІ
Блог Сарненської центральної районної бібліотеки
 
 
ГоловнаМій профільВихідВхід
І знову нові книги »
Меню сайту

Наше опитування
Ваше відношення до бібліотеки
Всього відповідей: 67

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

 

 

Несбьо Ю.

Таргани: роман / Ю Несбьо; пер. К. Г. Дуброви. – Харків: Філіо, 2013. – 381 с.

У борделі Бангкока вбито норвезького посла. Харрі Холе вирушає до Таїланду, щоб суто конфіденційно розслідувати це вбивство. Опинившись у злачних місцях Бангкока, в опіумних клубах та стрип-барах, він поступово розуміє, що не все так просто, як здавалося попервах. Таргани шурхотять за плінтусами… Хто ж вони? Проте Холе, незважаючи на всі перешкоди, докопається до істини і розкриє цю заплутану справу.

 

 

Крістоф А.

Грубий зошит. Доказ. Третя брехня: трилогія / А. Крістоф. – Харків: Філіо, 2013. – 383 с.

Романи «Грубий зошит» (1986), «Доказ» (1987), «Третя брехня» (1991) утворюють трилогію. Містика і лаконічна оповідь розгортається навколо історії дивовижною в життя – одне життя на двох, адже перед нами незвичані герої: ьрати-близнята, розвіяні виром війни. Це історія про те, що найстрашнішим ворогом може стати рідний брат. Про те, що найсильнішого болю завдають найближчі люди. Про письменство, божевілля і тонку межу, яка їх розділяє…

 

 

Вільчинський О. К.

Останній герой: повість / О. К. Вільчинський. – К.: ТОВ «КЕТС», 2013. – 224 с.

Олекса, вояк УПА, після тривалих поневірянь на сході повертається у рідне село, де він залишив стареньку маму і кохану дівчину. Але поверається не сам, а з новим товаришем Віллі Шубертом, колишнім піхотинцем вермахту. Та хто знає, що їх чекає попереду…

 

 

Сорока Ю.В.

Бій під Крутами / Ю. В. Сорока. – К.: Золоті Ворота, 2013. – 120 с.

29 січня 1918 року поблизу селища крути відбувся жорстокий, нерівний бій.

 

 

 

Памук О.

Чорна книга / О. Памчук. – Харків: Філіо, 2013. – 667 с.

Головний герой на імя Галіп кілька днів шукає раптом зниклого двоюрідного брата, відомого журналіста, майстра містифікацій і «поціновувача» чужих таємниць Джеляля Саліка та власну дружину Рюйю. Величезний та незбагненний Стамбул… Переплетіння людських доль, потреба знайти себе, перетворившись в іншу людину…

 

 

Савченко В. А.

Нестор Махно – Харків: ТОВ «ПЕТ», 2013. – 128 с.

Махно – видатна особистість, лідер анархістського руху на україні, якого радянська пропаганда називала бандитом, а справу його замовчувала. Ким же був Махно у реальному житті? На це питання і дає відповідь ця книга.

 

 

Токарчук О.

Бігуни: роман / О. Токарчук. – К.: ТОВ «КЕТС», 2013. – 416 с.

«Бігуни» –  це переплетення кількох історій, обєднаних загальним мотивом мандрів, поспіху, гонки. Це історія чоловіка, у якого під час зупинки у Хорватії зникла дружина;  москвички, котра одного разу вирішила не повертатися додому; вченого, що виявляє дивне захоплення неживими тілами.

 

 

Волков О.

Емісар: роман / О. Волков . – К.: Нора-Друк, 2012. – 287 с.

Власнику кафе «Артист» незнайомці роблять пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Намагаючись втекти, він мимо волі спричиняє смерть двох людей. Опинившись у США, головний герой грає навязану йому роль загадкового емісара.

 

 

Солдатенко В. Ф.

Проект «Україна». 1917–1920 рр. Постаті / В. Ф. Солдатенко.- Кіровоград: Імекс-ЛДТ, 2013. – 411 с.

У цій книзі подані короткі матеріали про тих, хто стояв біля витоків відродження нації, розробляв платформу Української  революції, керував її втіленням в життя.

 

 

Яневський Д. Б.

Проект «Україна». 30 червня 1941 року, акція Ярослава Стецька / Д. Б. Яневський. – Харкфів: Факт, 2013. – 283 с.

Дослідження доктора історичних наук, журналіста Данила Яневського – для тих українців, які мають бажання дізнатись, чим було проголошення Акта відновлення Української держави: звитяжним вчинком українських патріотів, інтригою німецьких спецслужб чи частиною детально продуманого плану націоналістів.

 

 

20 письменників сучасної України: до 20-ї річниці незалежності України / упоряд. О. В. Красовицького. – Харків: Фоліо, 2011. – 379 с.

Збірка, що присвячена 20-й річниці незалежності україни, презентує творчість представників суцчасного українського письменства, чиї імена вже давно відомі широкій читацькій аудиторії.

 

 

Роздобудбко І.

Ліцей слухняних дружин: роман /І. Роздобудько. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2013. – 317 с.

Сюжет нового роману Ірен Роздобудько розгортається навколо ліцею в якому виховують молодих дівчат. Ці дівчата в майбутньому стануть ідеальними дружинами, але тільки для тих, хто заплатить за них найвищу ціну. Дівчина на ім’я Пат – вихованка цього ліцею, яку переконують: усе, що відбувається за межами закладу, не варте уваги, а справжнє життя полягає у покірному служінні своєму майбутньому чоловікові. Та випадкове знайомство із саксофоністом відкриває їй очі…

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту


 © Відділ автоматизації бібліотечних процесів Сарненської ЦРБ
2011 рік