Вівторок
19.03.2024
06:00
Вітаю Вас Гість
RSS

 
БІБЛІОЛЕДІ
Блог Сарненської центральної районної бібліотеки
 
 
ГоловнаМій профільВихідВхід
Прем'єра книги »
Меню сайту

Наше опитування
Ваше відношення до бібліотеки
Всього відповідей: 67

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу



Мураками Х.

    К югу от границы, на запад от солнца: роман/ Харуки Мураками. – М. : Эскмо, 2013. – 288 с.

Самый пронзительный роман классика современной японской литературы. Через двадцать пять лет в жизнь преуспевающего владельца джазового бара возвращается мистическая возлюбленная его детства – и почти забытая страсть вспыхивает вновь. Но призрак смерти неотступно следит на ним… Роман об эксзистенциональной любви, которой не суждено сбыться.

 

 

Дочинець М.

Горянин: роман/ М. Дочинець. – Мукачево: Карпатська вежа, 2013. – 311 с.

Незбагненна історія про дивовижного чоловіка, який несподівано втрачає все і починає свою щоденну боротьбу за кожну пядь родової землі, кожну крихту родового скарбу. Ця книга – про «стяжання духу», мудрість любові, про пам'ять серця, силу терпіння і високість людської душі. І про те, що кожен наш день – це сходження до чогось і спуск у нікуди…

 

 

Матіос М.

Черевички Божаї матері: повість/ М. Матіос.- Львів: ЛА «Піраміда», 2013. – 208 с.

Трагічна буковинська історія червня-липня 1941 року, в якій і справді нема перенасичення правдою.

Головна героїня Іванка Борсук у свої двадцять рочків розуміє найголовніше: є Добро і Зло…

 

 

Лукащук Х.

Жити сьогодні: роман / Х. Локащук. – Харків: «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 240 с.

Герой опинився в комі, не встиг визначитися з власним життям. І його ангели-охоронці мають тільки два тижні, аби довести, що їхній опіканець заслуговує на другий шанс. Тобто на можливість жити далі…

«Жити сьогодні» - твір-життя, у якому до останнього рядка гадки не маєш, варто чи не варто сподіватися на хепі-енд.

 

 

Вдовиченко Г.

Інші півяблука : роман / Г. Вдовиченко. – Харків: «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 256с.

Деревяне яблуко, витвір майстра епохи бароко – це не протсо суцвенір. Воно вміє здійснювати найпотаємніші бажання… Колись це яблуко змінило долі чотирьох подруг-львів’янок – редактора Галини, коректора Магди, дизайнера Ірини та телеведучої Луїзи. З того часу минуло п’ять років. І ось магічна річ знову виходить зі сховку й веде подруг до нових пригод…

 

 

Корній Д.

Зозулята зими: роман / Д. корній. – Харків: «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 368 с.

Ніч. Степ. Сніг. Зимиа. І в яку історію ти знову вплуталася. Руслано? Що (чи хто) вело тебе, коли опинилася новорічної ночі посеред засніженого безмежжя й наштовхнулася там «випадково» на самотню маленьку дівчинку, зовсім замерзлу? Довкола нікого. Що маля тут робить, одне-однісіньке?

З цієї зустрічі починається загадкова зимова історія. Провінційним містчеком прокочується серія загадкових вбивств, у які виявляються вплутаними малі діти, давно мертві діти…

 

 

Басараба В.

Страшний Суд: роман / В. Басараба. – Харків: «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 368 с.

Що робити, коли у твоє сьогодення раптово вдираються страшні таємниці минулого?.. Богдан і Оля вирішили одружитися. Але ніхто й гадки не мав, чим обренеться звичайне знайомство з потенційними родичами… Чи можливо побудувати спільне майбутнє, якщо дід коханої людини колись, у далекі роки Другої світової, убив по-звірячому твоїх дідуся й бабусю? І чи здатне кохання перегорнути цю трагічну сторінку життя?..

 

 

Денисенко Л.

Нова стара баба / Лариса Денисенко. Нова стара баба ;Забавки з плоті і крові : повісті ; передм. Т.Трофименко. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. 272 с.

 «Нова стара баба» - кумедна, добра і світла оповідь про життя душевної Варвари та її шебутної подруги Зойки, яким уже стільки років, «що в те неможливо повірити навіть тоді, коли роздивляєшся себе в люстерко». Жінки намагаються зясувати, хто ж та «нова стара баба», яка зявилася на горизонті Варвариного онука Славика й турбує «малюка».


 

Корній Д.

 Зірка для тебе : роман / Дара Корній ; поетичне оздоблення Л.Долик . – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 304 с.

  Вона – Зоряна, Зірка. Він – Сергій, Лічозір.ці двоє дивні, і вони не могли не зустрітися, хай навіть ця зустріч принесла обом страждання. Історія їхнього кохання почалась як чудесне визволення зі світу самотності, страху та гріха. Ці двоє пізнали божественну радість і єднання душ. Але невдовзі настануть часи туги, і вони мають подолати їх любовю, якої ще не було: ось вона, беріть, володійте, ця зірка – для вас.

 

 

Люко Дашвар

 На запах м’яса : роман / Люко Дашвар. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2013. – 368 с.

      Що змусило молоду дівчину з великого міста втекти до глухого села й оселитися в занедбаній хатині, а хазяйновитого та заможного майстра на всі штуки перетворилона алкаголіка, який працює за пляшку? Вони стануть одне для одного справжнім еліксиром, що подарує зцілення та забуття. Але чи зможуть вони притлумити той потяг до «мяса», що йде з самого низу людської натури?

 

 

Дочинець М.

Криничар : роман / Мирослав Дочинець. – Мукачево : Карпатська  вежа, 2013. – 331 с.

    «Я відкрию тобі секрет, як здобути те, чого домагаються всі – Багатство. Я відкрию тобі принаду двох головних свобод – звільнення від страху і від злиднів. Бо лише ці дві свободи владні привести до того, що керує світом і людьми».

 

 

Талан С.

Помилка : роман / Світлана Талан. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. – 336 с.

       Багато років тому Вероніка пообіцяла подрузі, яка помирала , що не залишить її новонароджених малюків, Тимуру і Діану. Але обіцянки не виконала…. Сплинули роки. Її єдиний син став наркоманом. Що це, кара за помилки минулого? Як урятувати сина? І чи можна спокутуватипровину перед покинутими дітьми?

 

 

Акунин Б.

 Нефритовые четки: Борис Акунин. – М.: «Захаров», 2007. – 704 с.

    

 

Ронэ Т.,де

Мокко. Сердечная подруга : романы / Татьяна де Ронэ. – Харьков : Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга», 2013. – 432 с.

     «Мерседес» цвета «мокко» проносится на красный через пешеходный переход, сбивает подростка и скрывается. Ребенок в коме. Мать берет расследование в свои руки…. («Мокко»)

Пресадка сердца может не только спасти, но и навсегда изменить жизнь даже угрюмого программиста-женоненавистника. Особенно если ему достанется женское сердце… («Сердечная подруга»)

 

 

Вильмонт Е.Н.

    Девочка с перчиками / Екатерина Вильмонт. – М.: Астрель, 2011. – 318 с.

    Странная миссия, возложенная на Тимофея умирающим родственником, до крайности его раздражает! Но он даже и представить его встреча с последней любовью его покойного дядюшки…

 

 

Вильмонт Е.Н.

     У меня живет жирафа / Екатнрина Вильмонт . – Москва: АСТ, 2014. – 318с.

     У нее налаженная жизнь, любимый муж, собственное дело. Но после встречи с человеком, в которого Ия была влюблена еще школьницей, жизнь вдруг начинает преподносить ей сюрпризи, и зачастую неприятные, а порой даже страшные… И как быть со вспыхнувшей вновь любовью и горькими мыслями о том, что ты не пара этому человеку?

 

 

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту


 © Відділ автоматизації бібліотечних процесів Сарненської ЦРБ
2011 рік