П`ятниця
19.04.2024
07:07
Вітаю Вас Гість
RSS

 
БІБЛІОЛЕДІ
Блог Сарненської центральної районної бібліотеки
 
 
ГоловнаМій профільВихідВхід
Радимо прочитати »
Меню сайту

Наше опитування
Ваше відношення до бібліотеки
Всього відповідей: 67

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

РАДИМО ПРОЧИТАТИ

Нові книги 2017 року

     

   

    

 

Шелепало О.Г.   На кордоні ходять чорні пси : детектив / О.Г. Шелепало. – Тернопіль : Мандрівець, 2017. – 224 с.

      Із метою дискредитації нашої держави воєнізоване угруповування викрадає молодого прес-аташе полосьства Великої Британії в Україні Марча. Дія твору відбувається на території Східного й Західного поділля.

Кутзее Дж. М.      Безчестя : роман / Джон Максвелл Кутзее ; пер. з англ. Є. Даскал. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2017. – 224 с.

     Головний герой не справляє враження на студентів. у свої 52 він уже двічі роозлучений, однак не втрачає інтересу до жінок та шукає можливості задовольнити інтимні потреби. Проте інтрижка з Мелані вибиває його з усталеного ритму й веде до незворотних змін…

Вовк Ю.   Пам’ять крові : роман /  Юрко Вовк.- Харків : Книжковий Клуб «Клуб  Сімейного Дозвілля», 2017. – 192 с.

     За кілька секунд у свідомості Ларка промайнули картини з минулого: спільні ігри та пустощі, навчання в школі, Анна. Вони з Левоном були друзями з дитинства, а тепер … На руках Левона кров його земляків українців… Ларко цілиться в груди поляка, а той, не відводячи очей від дула автомата, каже: «Я люблю твою Анну більше за життя. То нащо воно таке мені …»

Бондарук І.  Це коротке довге життя : роман / Ірина Бондарук. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 384 с.

    Щоденники … Скільки всього на їхніх сторінках! Радість і сум, талан і безталання, щастя і злигодні, злети і падіння. Читаючи їх, наче мандруєш у часі та просторі, проживаючи нове життя разом із родиною діда Хоми, яка розділила весь біль, що припав на долю України.

Талан С.   раКурс : роман / Світлана Талан. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» , 2017. – 320 с.

    Цей роман – про долі людей, чиє житт тепер матиме чіткі «до» і «після», про надії і втрати, про боротьбу й силу волі, про помилки, вічне шукання істини й непереборне бажання жити.

Фіалко Н.І.   Наречена для бразильця : роман / Н. Фіалко. – Тернопіль : Богдан, 2017. – 360 с.

     В романі розкрито непросту долю кількох поколінь однієї родини, зокреми акцентовано на спробі доньки вирватись із рутинного, сімейного кола, щоб не повторити долю матері… Авторка особливо рекомендує цей твір молодим, які через психологічне насилля, через непорозуміння з батьками квапляться покинути домівку. Роман спонукає до глибоких роздумів.

Стокетт К. Прислуга : роман / Кетрін Стокетт. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016 . – 496 с.

     Головні героїні – дуже різні і за віком і за характером. Їх об’єднує непереборне бажання змін. Попри свій стату вони прагнуть справедливості та кращого життя. Доля, здається, сама пише їхню книгу…

Мастєрова В. На тому боці : збірка / Валентина Мастєрова. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2017. – 224 с.

     У цій збірці оповідань за кожною людиною криється цілий світ, зітканий із тонкого мережива простих слів, ніби самі герої чи очевидці переказують, як усе було.

Талан С.  Спокута : роман / Світлана Талан . – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2017. – 304 с.

     Сімейні зв’язки, складні взаємини, переплетіння доль, надія на краще майбутнє й сила любові – усе це чекає на читача на сторінках роману.

Пахомова Т.  Я, ти і наш мальований і немальований Бог : ромеан / Тетяна Пахомова . – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 192 с.

    Хатка на краю села, між кладовищем та церквою, стане хитким містком між життям і смертю для двох родин, що молитимуть у единого милосердного Бога про порятунок …

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


 © Відділ автоматизації бібліотечних процесів Сарненської ЦРБ
2011 рік